Το θέμα για τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τις δύο μεγάλες συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα που είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου το 2024.

Όπως ανακοίνωσε και η εταιρεία παραγωγής των δύο συναυλιών, περιμένουν νωρίς την ενημέρωση για το πλάνο αποκατάταστασης του ΟΑΚΑ και για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Eνημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις του ΟΑΚΑ»

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η High Priority Promotions, «μέχρι να έρθει η επίσημη ενημέρωση, ζητάει υπομονή και κατανόηση καθώς όλοι επιθυμούν το ίδιο. Να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής».

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

«Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος. Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης