O Παναγιώτης Μελίδης, aka Larry Gus, σε ένα ιδιαίτερο session, μιλάει για το ‘υποτακτικό’ 4ο album του και δίνει το πρώτο live performance του καινούριου του τραγουδιού -με Ελληνικό στίχο-.

Δεν υπάρχουν πολλοί μουσικοί παραγωγοί που να αναφέρουν τον Αμερικάνο κωμικό ηθοποιό Andy Kaufman ως βασική επιρροή τους. Από την άλλη όμως, ο Larry Gus είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Γνωστός για τα χαοτικά του live performances που σε συνεπαίρνουν, μας εξηγεί ότι για εκείνον η κάθε live του εμφάνιση είναι σαν μια Stand Up comedy παράσταση: αναπάντεχη και αυθόρμητη! Η μουσική του συνθέτεται κυρίως εκείνη τη στιγμή μέσα από την αγάπη του για τους πολύρυθμους και τα samples. Κάθε νέο τραγούδι ή ένα μουσικό μοτίβο που παρουσιάζει, παίρνει την τελική του μορφή πάνω στη σκηνή! Όλο δηλαδή το fine-tuning (προσαρμογή και τελειοποίηση) γίνεται εκείνη τη στιγμή, live on stage!

Η μουσική του Larry Gus “χτίζεται” μέσα από πολλά, ακανόνιστα ηλεκτρονικά, φωνητικά και drums στρώματα. Όπως περιγράφει ο ίδιος, “Δεν χωράνε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ να κρατάω πολλά καρπούζια και με τα δυο μου χέρια.”

Περισσότερα στο Coremag.gr!