Η Άνα ντε Άρμας ανυπομονεί, το κοινό να δει την ταινία «No Time To Die»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 10:30
Η Άνα ντε Άρμας ανυπομονεί, το κοινό να δει την ταινία «No Time To Die»

Η Άνα ντε Άρμας θέλει το κοινό να δει το «No Time To Die». «Αισθάνομαι ότι μιλώ για τον Μποντ εδώ και πολύ καιρό!» δήλωσε η Κουβανέζα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Flaunt. «Η αναμονή για κάτι τέτοιο, με κάνει νευρική... Δεν μπορώ να περιμένω!»

Η επερχόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, αλλά η πανδημία επέφερε αλλαγή σχεδίων. Έτσι η ταινία είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στον κόσμο, καθώς αναμένεται η προβολή της στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα.

«Πέρασε τόσος πολύς καιρός αλλά τελικά, οι κινηματογράφοι αρχίζουν να ανοίγουν ξανά και ο κόσμος μπορεί τελικά να τη δει. Ανυπομονώ για τη στιγμή και ελπίζω πραγματικά... να έχουμε επίσης την ευκαιρία να γιορτάσουμε μετά από όλη τη σκληρή δουλειά» αναφέρει. «Ακόμα δεν ξέρω αν θα δω τους συναδέλφους μου ή αν πρόκειται να γιορτάσουμε μαζί. Είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ (Κρεγκ) και είναι μεγάλη υπόθεση - ήταν πολύ συναισθηματικό για όλους. Δεν ξέρω καν αν θα είμαστε όλοι σε θέση να συναντηθούμε ξανά».

Μετά τον ρόλο της πέρυσι στην ταινία «Knives Out» και ως Κουβανέζα στο «Blade Runner 2049», η Άνα ντε Άρμας είπε ότι το να υποδύεσαι χαρακτήρα λατινικής καταγωγής όλη την ώρα γίνεται «πολύ βαρετό, πολύ γρήγορο» και τόνισε την ανάγκη για καλύτερους ρόλους για τις γυναίκες της λατινοαμερικανικής κοινότητας.

«Εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο για τις γυναίκες γενικά να πάρουν έναν καλό ρόλο, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα... οι καλοί ρόλοι για τις γυναίκες, για τους χαρακτήρες λατινικής καταγωγής, είναι ακόμα τόσο δύσκολο να βρεθούν» ανέφερε με απογοήτευση η ηθοποιός. «Νομίζω ότι πρέπει να πιέσουμε για [καλύτερους ρόλους]... Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί και όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, που δημιουργούν αυτές τις ιστορίες... συνειδητοποιούν πόσο πολύμορφα είναι τα πράγματα όταν παρουσιάζουμε τον κόσμο με τον τρόπο που πραγματικά είναι».

 Με έδρα το Λος Άντζελες, η ηθοποιός προσαρμόζεται στη ζωή με περιορισμούς λόγω της πανδημίας και ξεκουράζεται πολύ. Ωστόσο, βαθιά μέσα στην καρδιά της θέλει να επιστρέψει στην Κούβα και την οικογένειά της.

«Είναι τόσο δύσκολο που δεν τους βλέπω» ανέφερε για την οικογένειά της πίσω στην Κούβα, αλλά πρόσθεσε ότι η ζωή στο Λος Άντζελες παρέχει διαφορετικές προκλήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ  

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 10:31