«Ο Δρόμος του Κεραυνού» του Jim Cummings

Ένας ψυχολογικά ευάλωτος αστυνομικός προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του. Ταυτόχρονα προσπαθεί με κωμικοτραγικούς τρόπους να βάλει σε τάξη την προσωπική του ζωή. Την ταινία υπογράφει ο πολυβραβευμένος για την ομώνυμη μικρού μήκους ταινία του, Τζιμ Κάμινγκς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Thunder Road

Δραματική κομεντί 2018

Διάρκεια: 92′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζιμ Κάμινγκς με τους: Τζιμ Κάμινγκς, Νίκαν Ρόμπινσον, Κένταλ Φαρ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Θέλημα Θεού» του Φρανσουά Οζόν

Ο Φρανσουά Οζόν με την ταινία «Θέλημα Θεού»  κερδίζει την Αργυρή Άρκτο στο Βερολίνο. Ο Αλεξάντρ ζει στη Λυών με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Μια ημέρα μαθαίνει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε, όταν ήταν πρόσκοπος, εξακολουθεί να δουλεύει με παιδιά. Αποφασίζει να αναλάβει δράση και τον ίδιο δρόμο ακολουθούν άλλα δύο θύματα του ιερέα, ο Φρανσουά και ο Εμμανουέλ. Οι τρεις τους ενώνονται για να «σηκώσουν το πέπλο της σιωπής» γύρω από τη δοκιμασία τους, αλλά οι επιπτώσεις της απόφασής τους δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Grace a Dieu

Δραματική 2019

Διάρκεια: 137′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Μελβίλ Πουπό, Ντενίς Μενοσέ, Ζοζιάν Μπαλασκό, Ερίκ Καραβακά.

Δείτε το τρέιλερ:

«Νεκρoταφείο Ζώων»: Tο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ ζωντανεύει εκ νέου στη μεγάλη οθόνη

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκροταφείο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλαρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Pet Sematary

Σκηνοθεσία: Κέβιν Κολς & Ντένις Βιντμάιερ

Ηθοποιοί: Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

«Shazam»! του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – Shazam! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με τη χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ – κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Ηθοποιοί: Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Γκρέις Φούλτον, Φέιθ Χέρμαν, Ίαν Τσεν, Τζόβαν Άρμαντ, Κούπερ Άντριους, Μάρτα Μίλαν, Ντζίμον Χουνσού.

Διάρκεια: 123 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

«The Waiter» – Ένα δραματικό θρίλερ με τους Άρη Σερβετάλη και Γιάννη Στάνκογλου

Η ταινία «The Waiter» του Στηβ Κρικρή, μια ιστορία μυστηρίου βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, φέρνει τον Άρη Σερβετάλη αντιμέτωπο με τον Γιάννη Στάνκογλου, και δύο εκρηκτικές ερμηνείες.

Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ο Ρένος, αμφισβητώντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, θα δοκιμάσει την ικανότητά του και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;

The Waiter

Δραματική 2018

Διάρκεια: 97′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Στηβ Κρικρής με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Άρη Σερβετάλη, Κιάρα Τζενσίνι.

Δείτε το τρέιλερ:

«Tα Δάκρυα του Βουνού»

Μια ομάδα μαστόρων της πέτρας περιπλανιέται αναζητώντας δουλειά στην Ήπειρο του 1899. Σχεδόν δέκα χρόνια μακριά από τα σπίτια τους, Ο Μάρκος και η ομάδα του ξεκινούν μια εξοντωτική προσπάθεια επιστροφής.

Δραματική 2018

Διάρκεια: 111′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Στέλιος Χαραλαμπόπουλος με τους: Νίκο Γεωργόπουλο, Σπύρο Ζαμπέλη, Αργύρη Κόγκα.

Δείτε το τρέιλερ:

«Επαφή» με τους Χ. Λούλη, Ν. Μεντή, Ά. Σακελλαρίου

Σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα του Τώνη Λυκουρέση. Ένα γενικό μπλακ άουτ βρίσκει διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους εγκλωβισμένους σε ασανσέρ της Αθήνας.

Δραματική 2017

Διάρκεια: 89′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Τώνης Λυκουρέσης με τους: Χρήστο Λούλη, Νένα Μεντή, Άκη Σακελλαρίου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Βασίλη Κουκαλάνι.

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης