Του Χρήστου Μαζάνη

Λίγο μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Narcos, το Netflix ανανέωσε την δημοφιλή σειρά για την ζωή του θρύλου και μεγαλέμπορου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, για ακόμη δύο κύκλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Netflix επιβεβαίωσε την εμφάνιση ενός καινούργιου κακού, καθώς επίσης την παραμονή των Τζόσε Παντίλα (RoboCop) και Έρικ Νιούμαν (Children of Men) ως εκτελεστικοί παραγωγοί της Κολομβιανής σειράς.

Η διάσημη υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ για τον επερχόμενο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Narcos είναι μια τηλεοπτική σειρά εγκλήματος από τους Chris Brancato (First Wave, Law & Order: Criminal Intent), Eric Newman (Dawn of the Dead, Children of Men) και Carlo Bernard. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών που υπήρξε ποτέ, τον Pablo Escobar και το καρτέλ Medellin.

Η σειρά θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία της ανάπτυξης και εξάπλωσης της κοκαΐνης σε όλη την υδρόγειο από το καρτέλ Medellin και στις προσπάθειες των αρχών των ΗΠΑ να συλλάβoυν ή τελικά να σκοτώσουν τον Escobar!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης