Νεκρή η 16χρονη ηθοποιός Μία-Λέτσια Νέιλορ στη Βρετανία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 09:21
Νεκρή η 16χρονη ηθοποιός Μία-Λέτσια Νέιλορ στη Βρετανία

Το βρετανικό BBC, που μετέδωσε την είδηση του θανάτου της 16χρονης ανερχόμενης σταρ Μία-Λέτσια Νέιλορ, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες, λέγοντας μόνο πως ο χαμός της ήταν αιφνίδιος

Η  ηθοποιός Μία-Λέτσια Νέιλορ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η έφηβη Νέιλορ ήταν ανερχόμενο αστέρι στη χώρα της και πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλείς παιδικές σειρές στη Μεγάλη Βρετανία, μεταξύ των οποίων και το «Almost Never» όπου έπαιζε με τη σταρ του Game Of Thrones Εμίλια Κλαρκ.

Ο διευθυντής του παιδικού προγράμματος του BBC δήλωσε στο E!Online για τον θάνατο της: «Είμαστε συντετριμμένοι και τόσο απέραντα θλιμμένοι με την είδηση για την Μία. Ελαμψε τόσο στις οθόνες μας, τόσο στο “Millie Inbetween” και το “Almost Never” και είναι αδύνατο να φανταστούμε την πορεία μας χωρίς εκείνη».

Η μικρή Νέιλορ υπήρξε ένα παιδί θαύμα που τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε σε παιδικά προγράμματα.

Το βρετανικό BBC, που μετέδωσε την είδηση του θανάτου, δεν έδωσε περισσότερες για τις συνθήκες του θανάτου της νεαρής ηθοποιού λέγοντας μόνο πως ο χαμός της ήταν αιφνίδιος. Ο Guardian ανέφερε ότι το κορίτσι κατέρρευσε ξαφνικά και τελικά έχασε τη ζωή του.

Το πρακτορείο ταλέντων που είχε αναλάβει τη μικρή Νέιλορ, δήλωσε επίσης συντετριμμένο. «Θα μας λείψει απίστευτα. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.

Η Μία-Λέτσια εμφανίστηκε και στον κινηματογράφο πλάι σε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τομ Χανκς και η Χάλι Μπέρι για την ταινία «Cloud Atlas».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 09:22