Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε ύστερα από λάθος σε ειδικά εφέ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μονομάχος 2» στο Μαρόκο με αποτέλεσμα τουλάχιστον έξι άτομα να τραυματιστούν σοβαρά 

Έξι μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όταν μία μεγάλη έκρηξη δημιούργησε επικίνδυνη πυρκαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στα ειδικά εφέ που πήγε στραβά.

 

 

Όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί ατόμων του συνεργείου της ταινίας, ενώ το γεγονός σχολίασε επίσημα η εταιρεία παραγωγής, Paramount Pictures.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας προγραμματισμένης σκηνής στο πλατό του σίκουελ του Μονομάχου, συνέβη ένα ατύχημα στο οποίο αρκετά μέλη του συνεργείου της παραγωγής υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους. Οι ομάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών και ασφάλειας που βρίσκονταν επί τόπου, ήταν σε θέση να δράσουν γρήγορα, ώστε όσοι επλήγησαν να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Όλοι τους βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να δέχονται ιατρικής περίθαλψης» ανέφερε η Paramount Pictures.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης