Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Δημήτρης: Καλησπέρα γιατρέ συγχαρητήρια και για την σελίδα.. Έχω ένα πρόβλημα.. Η κοπέλα μου έχει περίοδο γύρω στις 18 του μήνα..Εμείς κάναμε έρωτα με προφυλακτικό στις 15 του μήνα.. Όπως κάναμε την ερωτική πράξη μου φεύγει το προφυλακτικό κι εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλά συνέχιζα..Μετά από λίγο “τελείωσα” απέξω από το αιδοίο της χωρίς να ξέρω ότι το προφυλακτικό δεν ήταν επάνω μου!! Στις 18 λοιπόν του μήνα (μετά από 3 μέρες δλδ.) της έρχεται κανονικά περίοδος.. Μετά από ένα μήνα όμως (18 επόμενου) έχει μια μέρα καθυστέρηση χωρίς να ξέρω αν θα τις έρθει μετά.. Παίζει να έχει μείνει έγκυος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απάντηση:

Αγαπητέ,
Aπό την στιγμή που είχε περίοδο μετά το συμβάν και δεν ακολούθησε και κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο να υπάρχει εγκυμοσύνη .
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης