Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Μήπως φταίει η αλοιφή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάκης: Καλησπέρα σας με λένε Μάκη, είμαι 23 χρονών και τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να αντιμετωπίσω τον ιό των κοδνυλωμάτων. Τους τελευταίους έξι με οκτώ μήνες περίπου, ο γιατρός μου πρότεινε αντί για ενέσεις ξυλοκαΐνης, την αναισθητική αλοιφή Emla. Για δύο μήνες σχεδόν την έβαζα μία φορά την εβδομάδα πριν πάω στον γιατρό και την άλοιφα πατνού. Μετά έβαζα κάθε 15 ημέρες και τώρα βάζω μια με δύο φορές τον μήνα διότι δεν έχω πολλά. Όλο αυτό το διάστημα δεν ερχόμουν σε επαφή με την κοπέλα μου, δηλαδή για 1,5 χρόνο δεν είχα καθόλου σεξουαλική επαφή. Τον τελευταίο μήνα όμως προσπαθήσαμε με την κοπέλα μου με προσοχή να έχουμε ξανά επαφή. Την ώρα της πράξης διαπίστωσα οτι υπάρχουν κάποιες φορές που δεν έχω την ίδια αίσθηση που είχα πριν, έχω το 50%. Επίσης η στύση δεν είναι τόςο δυνατή και η σκληρότητα δεν είναι η ίδια. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει η αλοιφή; Πως μπορω να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον ιό;

Αγαπητέ,

Κάπως ανορθόδοξη η θεραπεία που σας προτάθηκε για την αντιμετώπιση κονδυλωμάτων και οι παρενέργειες αυτής είναι τώρα ορατές. Θα σας συστήναμε μια πιο εξειδικευμένη ιατρική γνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης