Αναβολή για την Πέμπτη πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση των τεσσάρων πρώην μετόχων της ΑΕΚ (σ.σ.: αυτοί που ανέλαβαν την ομάδα το 2004).

Ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει με την αδυναμία του ορκωτού λογιστή να παραστεί στο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στους Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλο και Κούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, δεν πρόκειται να ανακοινωθούν την Πέμπτη τα αποτελέσματα της έρευνας του ορκωτού λογιστή, από την οποία θα προκύψουν τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλει ο καθένας από τους τέσσερις προαναφερθέντες.

Εν τω μεταξύ εντείνονται οι προσπάθειες από τους Παππά και Νικολαΐδη προς τους Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου για να δώσουν το «παρών» στην καθοριστική συνάντηση που θα γίνει για το μέλλον του συλλόγου.

«ΟΚ» ο Μάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ έλαβε κανονικά μέρος ο Γρηγόρης Μάκος. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης