Με… κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη (1-0) του επί του Παναθηναϊκού, ο Λεβαδειακός πέτυχε σπουδαίo «διπλό» στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 1-0 των Αρκάδων, σε εξ αναβολής παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής της Super League, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στους Βοιωτούς πέτυχε ο Σουμπίνιο στο 33ο λεπτό.

O Kόρμπος με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Χακόμπο, ωστόσο στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και με δεξί σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Από την άλλη οι Αρκάδες έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 78’, όταν ο Περόνε από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη, ο οποίος έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βοιωτοί τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις ο Ναπολεόνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Κίτρινες: Περόνε, Τσαμπούρης, Πουλίδο – Σουμπίνιο, Βασιλειου, Πόποβιτς, Μεντί

Κόκκινες: Ναπολεόνι (90+4′)

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46′ Μπρέσκα), Άλβαρες (81′ Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι (59′ Σολάκης)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70′ Μελισσάς), Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο (87′ Ναπολεόνι), Βασιλείου (79′ Αλεξίου)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης