Πρόβλημα με τον Κώστα Μανωλά προέκυψε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός γύρισε τον αστράγαλό του σε μία ανύποπτη φάση (άσκηση τακτικής) λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, το χτύπημα του νεαρού στόπερ δεν εμπνέει ανησυχία, κι έτσι το πιθανότερο είναι θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου, για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Από εκεί και πέρα οι Δέλλας και Μάκος, που τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών (στο ισχίο ο πρώτος και στην ποδοκνημική ο δεύτερος), έλαβαν μέρος στο σημερινό πρόγραμμα χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση.

Μετά απο αυτήν την εξέλιξη οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαγός ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έκαναν οι Γεωργέας, Μπουγαΐδης και Εγγλέζου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 17.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. O Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Νίκος Γεωργέας, ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης