Την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία των κορασίδων πανηγύρισε την Κυριακή η Άμιλλα Καματερού, ολοκληρώνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο την πορεία της μέχρι τον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α για κορίτσια Κ18 (Γ’ κατηγορία).

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα, που διεξήχθη στο κλειστό της Ηλιούπολης και ήταν ακατάλληλος για… καρδιακούς, οι παίκτριες της Άννας Γιαννετάκη επιβλήθηκαν στο τάι μπρέικ (3-2 σετ) της ομώνυμης ομάδας και έκαναν δική τους την κούπα, όπως φυσικά και την άνοδο στη β΄κατηγορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας, που είχε διάρκεια δύο ώρες και 20 λεπτά, είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, με την Άμιλλα να κατακτά το πρώτο σετ με 25-22.

Η Ηλιούπολη πάντως αντέδρασε και, όχι μόνο ισοφάρισε σε 1-1 (25-21), αλλά κατάφερε να κάνει και την ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 σετ, με το εμφατικό 25-14 στο τρίτο σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις γηπεδούχες να έχουν πια ξεκάθαρα το μομέντουμ στον τελικό του φάιναλ φορ η προπονήτρια της Άμιλλας, Άννα Γιαννετάκη με μία εμψυχωτική ομιλία προς τις παίκτριές της τις «ντόπαρε» ψυχολογικά.

Αυτό το γεγονός εν τέλει αποδείχθηκε καθοριστικό στην έκβαση του τελικού, καθώς στη συνέχεια αυτές ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.

«Ό,τι και να γίνει από εδώ και στο εξής για εμένα εσείς είστε οι νικήτριες. Αυτό να το θυμάστε, είμαι πολύ υπερήφανη για εσάς. Μπείτε μέσα και ευχαριστηθείτε το ματς» ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων η έμπειρη προπονήτρια προς τις παίκτριες της, οι οποίες, απαλλαγμένες από το άγχος, μπήκαν στο παρκέ και μασούσαν… σίδερα, με το 25-9, με το οποίο κατέκτησαν το τέταρτο σετ, να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Έτσι ο συναρπαστικός αυτός αγώνας, που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ, κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Άμιλλα ήταν πιο ψύχραιμη, κι έτσι ήταν αυτή που έκανε το 3-2 με 15-11 σκορ, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, που της χάρισε την άνοδο στη β’ κατηγορία.

Όπως ήταν φυσικό το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλάθλους της Άμιλλας να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρόπαιο, τη στιγμή που οι παίκτριες του συλλόγου έτρεξαν προς το μέρος της προπονήτριας τους, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το επίτευγμά τους.

Τα σετ (με γηπεδούχο την Ηλιούπολη): 22-25, 25-21, 25-11, 9-25, 11-15

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης