«Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, θέλουμε ακόμα δουλειά»

«Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, θέλουμε ακόμα δουλειά»

Την αποτίμηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών, μετά τα τρία φιλικά προετοιμασίας με την Σλοβενία στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου μέτρησε ισάριθμες ήττες, έκαναν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας (volleyball.gr) οι Γιώργος Πετρέας και Ντίμα Φιλίποφ.

«Ξέραμε ότι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δίναμε θα ήταν αρκετά δύσκολα», είπε αρχικά ο Γιώργος Πετρέας και συνέχισε: «Η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι είναι σε φουλ ρυθμούς, καθώς προερχόταν από το προολυμπιακό τουρνουά.

Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και έναν μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στα βάρη και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Είναι δεδομένο ότι τα λάθη είναι αρκετά, κάποια από αυτά είναι δικαιολογημένα και κάποια άλλα πρέπει να τα περιορίσουμε.

Κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτεροι και πρέπει να κορυφώσουμε την απόδοσή μας την ώρα του ευρωπαϊκού. Έχει μείνει ένα διάστημα 20 ημερών, ελπίζω να έχουμε όλοι την υγεία μας, ο προπονητής να δει την κατάλληλη σύνθεση και εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του, ο Ντίμα Φιλίποφ, δήλωσε: «Δεν παίξαμε τόσο άσχημα στα φιλικά με την Σλοβενία. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, όμως δείξαμε και καλά στοιχεία. Η Σλοβενία είναι πιο έτοιμη από εμάς, έχει παίξει ήδη φέτος στο VNL και στο προολυμπιακό τουρνουά, ενώ εμείς δώσαμε τους πρώτους μας αγώνες μετά το ευρωπαϊκό λιγκ. Δείξαμε κάποια πράγματα, όμως θέλουμε ακόμα δουλειά για να είμαστε πιο έτοιμοι».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, 20:45