Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 30 Ιουλίου, ο διάσημος ηθοποιός Manu Bennett, καλεσμένος της γνωστής διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου του μακροβιότερου μαχητικού event στη χώρα μας NoLimits!

Ο Νεοζηλανδός, με ρίζες Μαορί, Manu Bennett, έγινε γνωστός και περιζήτητος διεθνώς κυρίως μετά την πρωταγωνιστική του εμφάνιση στην απόλυτα πετυχημένη και προβεβλημένη σε εκατοντάδες χώρες αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Spartacus», η οποία παρουσίαζε την εξέγερση των σκλάβων δοξασμένων μονομάχων εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ρόλο του Crixus, του Γαλάτη μονομάχου, ο Manu Bennet μάγεψε εκατομμύρια τηλεθεατές που τον λάτρεψαν για το πάθος, τη γενναιότητα, το ήθος και την απίστευτη μαχητικότητα, που -από ό,τι φαίνεται- τον διακρίνουν και στη ζωή του.

Ανεξίτηλη στη μνήμη των ορκισμένων οπαδών της σειράς, η σκηνή του θανάτου του Γαλάτη ήρωα, που σαν αλλοτινός Λεωνίδας, μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους του επιτίθεται στην τελευταία του μάχη, στην αναρίθμητη πανστρατιά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, επιλέγοντας να πεθάνει μαχόμενος για την ελευθερία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέμορφος εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά, αγαπάει πολύ την ιστορία και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες του κάθε λαού, συμμετέχει ως καλεσμένος σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο, για να συναντήσει τους θαυμαστές του, να περιγράψει τους χαρακτήρες που υποδύεται και να γνωρίσει τις κουλτούρες άλλων λαών, ως γνήσιος αναζητητής και ερευνητής του θαύματος της ζωής.

Εξάλλου, ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κώμα έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα και τον αδελφό του, και, όπως συχνά αναφέρει, το θέατρο και η τέχνη, η δράση του μέσα από ρόλους τού έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει να ζει.

Συμμετείχε επίσης στις γνωστές σειρές Hobbit, Azog, Arrow, The Shannara Chronicles και σε πλήθος άλλων κινηματογραφικών και θεατρικών έργων.

Όπως φάνηκε και από τις καταπληκτικές επιδόσεις του στις ρωμαϊκές αρένες της σειράς «Spartacus», ως αήττητος μονομάχος που ξεσήκωνε τα πλήθη και κέρδιζε τον σεβασμό στρατηγών και αυτοκρατόρων, είναι άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών, με ιδιαίτερη αγάπη στο Muay Thay και το ΜΜΑ.

Στις 30 Ιουλίου, στο θέατρο Κατράκειο (Νίκαια), το κοινό που θα παρακολουθήσει το No Limits και τις εξαιρετικές μάχες που έχει ετοιμάσει η διοργανώτρια, θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά, να συζητήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του, αφού θα συμμετάσχει στο show, που δεν σταματάει δέκα χρόνια τώρα να μας εκπλήσσει.

Μετά το show, τις επόμενες μέρες, o διάσημος και πολύ αγαπητός ηθοποιός θα επισκεφτεί με την κα Μπιτάκου ιστορικές πόλεις, μνημεία και πανέμορφα νησιά της χώρας μας, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της διοργανώτριας, τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Ελλάδος, που με πολλούς τρόπους φροντίζει πάντοτε να εξασφαλίζει στην παραγωγή της από το 2006 που ίδρυσε τον μαχητικό θεσμό NoLimits, με τον αδελφό της, παγκόσμιο πρωταθλητή muay thai, Σταμάτη Μπιτάκο.

Και ειδικά αυτήν τη δύσκολη εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται προώθηση και προβολή όσο ποτέ, η παρουσία καλλιτεχνών παγκόσμιου εκτοπίσματος -τη ζωή των οποίων παρακολουθούν εκατομμύρια θαυμαστές- είναι αναμφίβολα ανεκτίμητη για τη χώρα μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης