Μόνο τα δύο γυναικεία πληρώματα -από τα τέσσερα ελληνικά συνολικά- εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματός τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας της Λουκέρνης.

Μετά τις Νικολαϊδου, Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ, την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών θα διεκδικήσουν και οι Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου. Αντίθετα, για θέσεις κατάταξης θα αγωνιστούν τα δύο ανδρικά πληρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, οι Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου πήραν την 2η θέση στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του αγωνίσματός τους. Νωρίτερα, την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού σκιφ είχαν εξασφαλίσει οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη. Κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι Ελληνίδες κωπηλάτριες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της προκριματικής σειράς τους και αύριο (11/7, 17:00) θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό.

Ούτε στον επαναληπτικό δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά, τα δύο ανδρικά πληρώματα. Συγκεκριμένα, την 4η θέση κατέλαβε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών με τους Ντούσκο, Πέτρου, Λ. Κόνσολα, Γ. Κόνσολα και θα αγωνιστούν για θέσεις κατάταξης στον Γ΄ τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Λουκέρνης. Στην 6η θέση του επαναληπτικού τερμάτισε το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο και θα συμμετάσχει στον Δ΄ τελικό για θέσεις κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης