Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού (5/12, 20:00, ΕΡΤ 2) αγώνα με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League υδατοσφαίρισης. Ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, τόνισε σε δηλώσεις του την αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στην αναμέτρηση με την -αήττητη- κροατική ομάδα.

«Βασική μας επιδίωξη στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μλάντοστ είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να επιβεβαιώσουμε τα σημάδια βελτίωσης που έχουμε στα τελευταία δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άντρο Μπούσλιε ανέφερε με τη σειρά του: «Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις, με Σπαντάου στο Champions League και Φερεντσβάρος στον τελικό του Σούπερ Καπ, και έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μλάντοστ. Μέσα στην έδρα μας στόχος είναι το απόλυτο των νικών και την Τετάρτη θέλουμε πάση θυσία τους τρεις πόντους. Για το λόγο αυτό περιμένουμε τους φιλάθλους μας, να δώσουν δυναμικό “παρών” και να μετατρέψουν το Παπαστράτειο στην πολύ δυνατή έδρα με τον τρόπο που ξέρουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης