Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «φρέναρε» την πορεία του Ράφα Ναδάλ προς τον τίτλο-ρεκόρ στο Australian Open, ο οποίος θα ήταν ο 21ος σε γκραν σλαμ για τον σπουδαίο Ισπανό. Μάλιστα, ο Ναδάλ δεν είχε χάσει σετ στη διοργάνωση πριν τη σημερινή αναμέτρηση και φαινόταν να οδεύει προς τους ημιτελικούς, όταν προηγήθηκε 2-0 σετ κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή. Το τέλος του αγώνα, όμως, βρήκε τον Τσιτσιπά νικητή με 3-2 και λίγο αργότερα ο Ναδάλ συνεχάρη τον αντίπαλό του για την επιτυχία του.

«Μπράβο του, πιθανότατα έπαιξε καλύτερα από μένα στις σημαντικές στιγμές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 34χρονος Ισπανός και συνέχισε: «Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε στιγμή… Νομίζω ότι έμεινα θετικός όλη την ώρα στη διάρκεια του ματς, παλεύοντας, και αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάποιες φορές είναι αρκετό, σήμερα δεν ήταν αρκετό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ για μια θέση στον τελικό, αρκέστηκε να τονίσει: «Πετάω σαν ένα μικρό πουλί και όλα δούλευαν για μένα. Τα συναισθήματα στο τέλος είναι απερίγραπτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης