Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γιαννακόπουλου - Μπαλτάκου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 20:22
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γιαννακόπουλου - Μπαλτάκου
Με αφορμή τη συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου εκτυλίχθηκε νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος με επιστολή του στην ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γνωστοποίησε ότι η Τρίτη είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχής των ομάδων ανδρών και γυναικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:


«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 23η Μαΐου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Δεδομένων αφενός, ότι η παρούσα διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το προσεχές Σάββατο με την επισήμανση πως το παρόν Δ.Σ. δεν θα κατέλθει σ’ αυτές, αφετέρου, ότι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο. είναι, δια υμών, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαβιβάζουμε την πληροφορία, ώστε να πράξετε όπως κρίνετε για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως, κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, ο Προέδρος του Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος στις 28 Απριλίου παρείχε δημοσίως στη δική σας ομάδα εργασίας, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την «αν λευκώ» διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18. Προς τούτο, μάλιστα, είχε προτείνει την καθημερινή παρουσία σας στα γραφεία του Α.Ο., πρόταση, την οποία κάνατε αποδεκτή (με σχετική ανακοίνωση που εκδώσατε την ίδια ημέρα, 28η Απριλίου).

Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της παναθηναϊκής συνεργασίας μας, αναμένουμε την απόφασή σας περί του ζητήματος».

Η απάντηση από πλευράς Γιαννακόπουλου δεν άργησε να έρθει, μένοντας αμετακίνητη στη θέση της, σύμφωνα με την οποία από τη στιγμή που υπάρχει ο Δημήτρης Μπαλτάκος ακόμα στον Ερασιτέχνη, δεν πρόκειται να αναμιχθεί σε κανένα ζήτημα, κάνοντας παράλληλα λόγο για δημιουργία εντυπώσεων και επιπλέον προβλημάτων από πλευράς του προέδρου του Ερασιτέχνη, που κακώς και τυχαία έχει τη διαχείρισή του.

Αναλυτικά η απάντηση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όπως γνωρίζεις, για λόγους που σε αφορούν προσωπικά, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δημοσίως τοποθετηθεί ότι όσο έχεις την παραμικρή σχέση με τον Σύλλογο δεν θα εμπλακεί, άρα όσα αναφέρεις στην επιστολή σου είναι άλλη μια φορά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά και επιπλέον προβλημάτων.

Παρακαλούμε επιτέλους σεβάσου τον Σύλλογο που κακώς και τυχαία έχεις τη διαχείριση του».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 20:23