Την άμεση παρέμβαση της ATP ζήτησε ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά το περιστατικό στον προημιτελικό του Indian Wells με τον Νικ Κύργιο. Ο τελευταίος λίγο έλλειψε να χτυπήσει ένα ball boy, όταν δευτερόλεπτα μετά την χειραψία του με τον Ισπανό κι εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του, έσπασε με δύναμη τη ρακέτα του, η οποία πήρε ύψος και «προσγειώθηκε» δίπλα του.

Ο ομογενής Αυστραλός δεν είχε χάσει ούτε ένα σετ στο τουρνουά μέχρι ποο βρέθηκε απέναντί του ο GOAT του τένις και κάτοχος 21 τίτλων Grand Slam. Ο 36χρονος Ισπανός πήρε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό, ο Κύργιος δεν μπορούσε να… χωνέψει την ήττα με αποτέλεσμα να προβεί σε μία ακόμη ακραία πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς τέτοια περιστατικά έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και νομίζω ότι η ATP θα πρέπει ν΄ αναλάβει δράση και να το σταματήσει. Αλλιώς, αργά ή γρήγορα θα συμβεί κάτι πιο σοβαρό», είπε ο Ναδάλ, ο οποίος δεν έχει σπάσει ποτέ ρακέτα στην τεράστια καριέρα του: «Κάποια παιδιά θα ήθελαν να έχουν μια ρακέτα τένις. Ως εκ τούτου ποτέ δεν θα σπάσω μία ρακέτα. Δεν μου φταίει σε τίποτα η ρακέτα εάν χάσω, εγώ φταίω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης