Πάει Ρίο ο Ράφα Ναδάλ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016, 19:31
Πάει Ρίο ο Ράφα Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει, τελικά, το ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, έστω για να παρελάσει ως επικεφαλής με την σημαία της ισπανικής αποστολής στο στάδιο «Μαρακανά».

Ο 30χρονος πρωταθλητής του τένις δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί με την κατάλληλη ένταση, μετά τον τραυματισμό στον αριστερό καρπό, και ενδέχεται να μην μπορέσει να συμμετάσχει στους αγώνες του Ρίο.

Ο Ναδάλ επιλέχθηκε από την Ολυμπιακή επιτροπή της χώρας του να είναι ο σημαιοφόρος της Ισπανίας, όπως επρόκειτο να είναι και το 2012 στο Λονδίνο, αλλά τότε είχε μείνει εκτός διοργάνωσης λόγω τραυματισμού. Αυτή τη φορά, σε συνεννόηση με την Ολυμπιακή επιτροπή της Ισπανίας, θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, έστω και αν δεν μπορέσει να λάβει μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

Το τουρνουά ξεκινάει στις 6 Αυγούστου και ο Ναδάλ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το διπλό, όπου αγωνίζεται με τη Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα.

Οι αγώνες του διπλού ξεκινούν στις 10 Αυγούστου. Ο Ναδάλ είχε επιλεγεί για τον ίδιο ρόλο και το 2012 στους αγώνες του Λονδίνου, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από τη διοργάνωση και η σημαία πέρασε στα χέρια του Πάου Γκασόλ. Αυτή τη φορά όμως θα κρατήσει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης των αγώνων.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016, 19:31