Στο Europe Top 16 Cup ως 1ος αναπληρωματικός θα είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης, με αποτέλεσμα να χάσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Αν και είχε δηλωθεί να μετάσχει ξανά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια, ο Έλληνας πρωταθλητής θ’ αναγκαστεί να μείνει εκτός λόγω διεθνούς υποχρέωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος Έλληνας πινγκπονίστας ειδοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) να βρίσκεται την προσεχή Παρασκευή στο Μοντρέ της Ελβετίας ως 1ος αναπληρωματικός στο Europe Top 16 Cup.

Το ιστορικό ετήσιο ατομικό τουρνουά, το οποίο για το 2021 πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου.

Τις ίδιες ημέρες θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο Γκιώνης δεν το προλαβαίνει, διότι ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί στο Τοπ 16 θα γυρίσει στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι αρχικά ήταν 9ος αναπληρωματικός, όμως ύστερα από ακυρώσεις αθλητών έγινε 3ος και τελικά 1ος στο τέλος της περασμένης βδομάδας με την υποχρέωση, όπως συμβαίνει πάντα, να είναι παρών στην κλήρωση την παραμονή των αγώνων για το ενδεχόμενο ν’ αποσυρθεί κι άλλος αθλητής και ν’ αγωνιστεί.

Πρέπει δε, να πάει στην Ελβετία, διότι έχει μπόνους για το ranking list από τη συμμετοχή του στο προηγούμενο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και το χάνει αν πράξει το αντίθετο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης