Ελεύθερος να ενταχθεί και επίσημα στον Ολυμπιακό είναι ο Μάνος Ζερδεβάς, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή του και τον αποδέσμευσε από τη Βουλιαγμένη. Ο διεθνής τερματοφύλακας από το καλοκαίρι προπονείται με τους «ερυθρόλευκους», αλλά η επιτροπή μεταγραφών της ΚΟΕ δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημά του να μεταγραφεί στον σύλλογο του Πειραιά.

Ο 22χρονος γκολκίπερ προσέφυγε στο ανώτατο όργανο, το οποίο τον δικαίωσε, και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ένταξής του στους πρωταθλητές Ευρώπης και η αγωνιστική δραστηριοποίησή του, καθώς όλη τη χρονιά έχει παίξει μόνο με την εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε προνοήσει να δηλώσει τον Ζερδεβά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (είχε δηλωθεί και στο ρόστερ του ΝΟΒ, κάτι που επιτρέπεται όταν υπάρχει εκκρεμοδικία για μεταγραφή), όσο και στο Champions League.

Σε κάθε περίπτωση, ο διεθνής τερματοφύλακας προορίζεται για αντιαταστάτης του Γιόσιπ Πάβιτς, εφόσον ο Κροάτης ολοκληρώσει στο τέλος της φετινής σεζόν τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης