Για το αντικειμενικά δυσκολότερο παιχνίδι του στον Α’ όμιλο του Champions League πόλο ανδρών ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναχώρησε το μεσημέρι για το Ντουμπρόβνικ, εν όψει της αυριανής (5/2, 21:30) αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής με τη Γιουγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται σε μία έδρα όπου δεν έχουν νικήσει ποτέ και θέλουν να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα από την Κροατία, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην κορυφή με 19 βαθμούς, έναντι 16 της Μπαρτσελονέτα και 15 της Γιουγκ.

«Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων μετά από σχεδόν δίμηνη διακοπή λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη. Η διακοπή αυτή αφήνει κάποια ερωτηματικά για το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες 10 μέρες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας και οι δύο αρκετούς παίκτες στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες Κροατίας και Ελλάδας.

Η Γιουγκ σίγουρα θα νιώθει πιο άνετα αγωνιζόμενη στο σπίτι της, αλλά για εμάς το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία και είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα έχουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ενόψει του ντέρμπι του Α΄ ομίλου ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφαν Μίτροβιτς από την πλευρά του ανέφερε: «Σίγουρα είναι μια από τις πιο δύσκολες πισίνες εκτός έδρας, ειδικά μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παράλληλα έχουμε ορισμένα προβλήματα στην ομάδα και δεν είμαστε ακόμα 100% πλήρεις.

Δεν προπονηθήκαμε μαζί περίπου 35-40 ημέρες, επομένως είναι δύσκολο να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο Champions League στην έδρα της Γιουγκ. Ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για τους πόντους της νίκες. Αν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ καλό για την προσπάθεια μας να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης