Η Κατερίνα Δαλάκα, μπορεί να μην έχει ακόμη τρέξει στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μέτρα εμπόδια, ωστόσο τα δείγματα που έχει δώσει, στους αγώνες που προηγήθηκαν, είναι απόλυτα θετικά.

Οι εμφανίσεις της τόσο στα 400 μ. (55.45) όσο και στα 200 μ. (24.52), στο πλαίσιο των Διασυλλογικών Αγώνων, δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αθλήτρια του Πλούταρχου Σαραλανίδη θα αγωνιστεί στα Βενιζέλεια (1/6), εκεί όπου θα επιδιώξει να βελτιώσει από νωρίς το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα (59.39).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ καλά, το βλέπω καθημερινά στην προπόνηση. Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου κούρσα στα εμπόδια, στην Κρήτη την 1η Ιουνίου. Πιστεύω πως φέτος είμαι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πέρυσι και αυτό μου επιτρέπει να κυνηγήσω από νωρίς, επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό μου ρεκόρ», είπε η Δαλάκα και συμπλήρωσε: «Στόχος είναι να κάνω και μια κούρσα στα 400 μ., γιατί θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω μια θέση στην ομάδα 4Χ400 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων».

Η 23χρονη παράλληλα με την προπόνηση, προσπαθεί να τελειώσει και τα ΤΕΦΑΑ. «Πιστεύω πως το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο θα πάρω πτυχίο. Έχω αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της σχολής, όμως είναι σημαντικό να πάρω πτυχίο», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης