Σάκης Κεχαγιάς: «Ιδανικό να συνδυάσουμε τις δοκιμές με ένα θετικό αποτέλεσμα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 12:40
Σάκης Κεχαγιάς: «Ιδανικό να συνδυάσουμε τις δοκιμές με ένα θετικό αποτέλεσμα»
Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών αντιμετωπίζει τη Ρωσία (19.00, Novasports 1HD) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Α' Όμιλο των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης του Γουόρλντ Λιγκ.

Με νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περνάει στην πρώτη θέση του ομίλου και διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση στην τελική φάση, έχοντας μια δύσκολη συνέχεια με δύο εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Ρωσία και Ολλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς μίλησε για το παιχνίδι αυτό, το οποίο είναι το δεύτερο στο άνοιγμα του νέου Ολυμπιακού κύκλου: «Είναι η πρώτη διοργάνωση στο άνοιγμα του νέου Ολυμπιακού κύκλου. Είναι παιχνίδια τα οποία βρίσκονται πριν από τον κύριο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο. Όλοι γνωρίζουμε πως ο χρόνος προετοιμασίας για αυτά τα παιχνίδια είναι από πολύ λίγος έως ελάχιστος. Θέλουμε να κάνουμε δοκιμές στο παιχνίδι κι αν μπορέσουμε να τις συνδυάσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ιδανικό».

Ερωτηθείς για τις άσχημες αναμνήσεις που ξυπνά η αυριανή αντίπαλός μας, αφού ήταν η ομάδα που άφησε την Εθνική μας εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ οι Ρωσίδες είχαν ισοφαρίσει τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα σημείωσε: «Στον αθλητισμό υπάρχει η αρχή της επόμενης ημέρας. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι έχει συμβεί και να κοιτάζουμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Εμείς προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και για τους επόμενους στόχους της ομάδας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 14:41