Η χώρα μας συνεχίζει την παρουσία της σε μεγάλες ιππικές διοργανώσεις και στο άθλημα της αμαξοδήγησης. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα του εντυπωσιακού ιππικού αθλήματος μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Αυτή την εβδομάδα από 5 έως και 8 Σεπτεμβρίου ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ίππων, που θα διεξαχθεί στη Mezohegyes της Ουγγαρίας. Ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί μαζί με το 7χρονο άλογό του Habrino, ενώ στο πρωτάθλημα των νέων ίππων θα πάρουν μέρος ακόμη αθλητές από 6 χώρες, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Πολωνία και τη Ρουμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από 11 έως και 15 Σεπτεμβρίου ο Θανάσης Χατζόπουλος θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αμαξοδήγησης με ζευγάρι αλόγων (διπλής ζεύξης), που θα λάβει χώρα στο Drabkau της Γερμανίας. Ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί με τα τρία άλογα του, Darius, Dexter και Greydanus, ενώ στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος συνολικά 83 αθλητές από 23 χώρες.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης