Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον αυριανό τελικό του επί κοντώ της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη, κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου των διοργανωτών. «Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει. Κάθε πρωτάθλημα είναι ακόμα ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είτε μπαίνω στον αγώνα ως κάτοχος του τίτλου είτε όχι, θέλω πάντα να κερδίζω» δήλωσε η Ελληνίδα άλτρια, η οποία είναι κάτοχος τριών τίτλων στο επί κοντώ στη σειρά του Diamond League.

«Κάθε μετάλλιο είναι ιδιαίτερο, καθώς κάθε ένα από αυτά τα έχω κερδίσει κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Εκτός από το ότι με έκαναν να αισθάνομαι λίγο πιο σίγουρη, δεν θα έλεγα ότι τα μετάλλια άλλαξαν τίποτα. Πάντα πηγαίνω καθημερινά στις προπονήσεις όπως έκανα πριν και το απολαμβάνω πάρα πολύ. θα συνεχίσω να το κάνω όσο θα συνεχίζω να απολαμβάνω κάθε μέρα μου στο άθλημα» τόνισε η Στεφανίδη, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για το Παγκόσμιο της Ντόχα, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 29χρονη Στεφανίδη, με φετινό ρεκόρ 4.83μ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, θα αντιμετωπίσει στο τελικό όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, όπως είναι οι Σάντι Μόρις (ΗΠΑ – 4.85μ), Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία – 4.86μ), Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ – 4.82μ), Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς – 4.82μ) και Τζεν Σουρ (ΗΠΑ – 4.93).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης