Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Monte Carlo Masters, καθώς ο Ρώσος αναδείχθηκε νικητής στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά.

Ο 24χρονος τενίστας νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ 6-3, 7-5 και πλέον θα διεκδικήσει και αυτός (όπως και ο Έλληνας πρωταθλητής) τον πρώτο τίτλο του σε «1000άρι» τουρνουά της ATP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπλεφ στα προημιτελικά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας με 6-2, 4-6, 6-2 τον «βασιλιά του χώματος» Ράφα Ναδάλ.

Νωρίτερα, είχε αποκλείσει τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ. Ο Ρώσος βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ήδη κατακτήσει φέτος έναν τίτλο, στο τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου στον ημιτελικό είχε νικήσει τον Τσιτσιπά 6-3, 7-6.

Συνολικά, οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι έξι φορές στο πλαίσιο του ATP Tour και έχουν από τρεις νίκες. Έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά σε τελικό, πέρυσι στο Αμβούργο, όπου ο Ρούμπλεφ επικράτησε με 6-4, 3-6, 7-5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης