Τραυματίστηκε καταδύτης στον Άγιο Κοσμά!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014, 16:29
Τραυματίστηκε καταδύτης στον Άγιο Κοσμά!
Πήγε να προπονηθεί και παραλίγο να χάσει τη ζωή του! Ο λόγος για τον Μιχάλη Φαφαλή, ο οποίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων του Βερολίνου, επιχείρησε βουτιά από βατήρα στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, ο οποίος έσπασε!

Ο Έλληνας αθλητής υπέστη θλάση στη μέση, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό στάθηκε τυχερός στην ατυχία, αφού ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρός.

Έξαλλος ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος καταφέρθηκε εναντίον της πολιτείας αναφέροντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Ντρέπομαι ειλικρινά για την αδιαφορία και την αμέλεια από την πλευρά της πολιτείας. Προετοιμαζόμαστε με ένα σανίδι στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, το δεύτερο που είχε απομείνει έσπασε πριν από λίγο και η κατάσταση είναι τραγική. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι παιχνίδι. Κινδυνεύει η ζωή των αθλητών.

Οι συναντήσεις μου με τον Υπουργό, κ. Ανδριανό, φάνηκε ότι του ήταν αδιάφορες και ενώ έδωσε υποσχέσεις ότι θα μπορέσουμε να προπονούμαστε σε έστω τις στοιχειώδεις συνθήκες που θα μας διασφαλίζουν τη διαβίωση μας. Τέσσερις αθλητές μου προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, μιας και οι υπόλοιπες διοργανώσεις ματαιώθηκαν και έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά που μας κόβουν ακόμη περισσότερο τα φτερά και μας κάνουν να φοβόμαστε για την ίδια μας τη ζωή. Προκαλώ τους ανθρώπους του κ.Ανδριανού, οποιαδήποτε τεχνική επιτροπή να έρθουν στον Αγ. Κοσμά να δουν κάτω υπο ποιες τραγικές συνθήκες κάνουμε την προετοιμασία μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014, 16:31