Η μία απολαμβάνει τα τελευταία στάδια της σπουδαίας καριέρας της και η έτερη «ανατέλλει» στον παγκόσμιο χώρο του τένις. Ο λόγος για την 38χρονη Σερένα Ουίλιαμς και την 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου, οι οποίες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό του US Open.

Η νεαρή Καναδή, με καταγωγή από τη Ρουμανία, η οποία βρίσκεται στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον τελικό, επικρατώντας της Βελγίδας Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο 12) με 7-6(3), 7-5, σε δύο ώρες και 13 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι εξωπραγματικό να παίξω με τη Σερένα στον τελικό» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη η Αντρεέσκου, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε ξεπεράσει τον 2ο γύρο ενός γκραν σλαμ, και πρόσθεσε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι τρελό, είναι τρελό».

Όσον αφορά στην Ουίλιαμς, τη «βασίλισσα» του Flushing Meadows, η οποία βρίσκεται στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και θα διεκδικήσει για 10η (!) φορά το βαρύτιμο τρόπαιο, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό με τρόπο σαρωτικό, καθώς χρειάστηκε μόλις μία ώρα και δέκα λεπτά για να νικήσει με 6-3, 6-1 την Ουκρανή Αλίνα Σβιτόλινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης