Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Σπαντάου στον Πειραιά (21/11, 20:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League υδατοσφαίρισης. Μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιδιώξουν τη νίκη στο πρώτο εντός έδρας ματς της φετινής διοργάνωσης, προκειμένου να μπουν σε… τροχιά πρόκρισης για το final-8 του Ανόβερου.

Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι με την Σπαντάου έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για μας, αλλά και μια ενδεχόμενη νίκη θα επηρεάσει πολύ θετικά τη συνέχεια της προσπάθειάς μας να βρεθούμε ξανά στο Final 8 και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και το παιχνίδι του και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και σωστά για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας», δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε: «Προερχόμαστε από δύο σερί εκτός έδρας ματς στο Champions League, με απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία. Τώρα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε έτοιμοι για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη στους προηγούμενους αγώνες και το παιχνίδι με τη Σπαντάου μας δίνει την ευκαιρία για να κάνουμε μια καλή επανεκκίνηση. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό “παρών” στο Παπαστράτειο και να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης