Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος στη Volley League Ανδρών ξεκινούν σήμερα Σάββατο, με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις τρεις νίκες. Στην «τετράδα» της φετινής διοργάνωσης θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς. Το πρώτο ζευγάρι είναι πιθανό να καταρρίψει το ρεκόρ στις μεταξύ του αναμετρήσεις σε μία αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη πρόκριση επί της ΑΕΚ στον α΄ γύρο των πλέι οφ, ανεβάζει ταχύτητα για να αντιμετωπίσει τον… κακό του δαίμονα Φοίνικα Σύρου, από τον οποίο έχασε το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, ύστερα από 44 συνεχείς νίκες, ενώ η ομάδα των Κυκλάδων είχε δυσκολέψει τους «ερυθρόλευκους» και στον πρώτο γύρο, χάνοντας στο τάι-μπρέικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι ΠΑΟΚ και Κηφισιά είναι μόνιμοι… θαμώνες των ημιτελικών τα τελευταία χρόνια, θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι στους «τέσσερις». Η μακεδονική, που ομάδα μετρά επτά σερί νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με το συγκρότημα των βορείων προαστίων της Αθήνας, μετά την πρόκριση επί του Ηρακλή στην α΄ φάση των πλέι οφ θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να σημειώσει δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες που θα γίνουν στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα:

1ος ημιτελικός – Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

PAOK Sports Arena 18:00 (ΕΡΤSports) ΠΑΟΚ – Α.Ο.Π. Κηφισιάς (Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης)

«Μελίνα Μερκούρη» 20:30 (ΕΡΤSports) Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου (Βασιλειάδης, Μυλωνάκης)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης