Χάντμπολ: MVP πρωταθλήματος ο Αλέξης Αλβανός

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 22:04
Χάντμπολ: MVP πρωταθλήματος ο Αλέξης Αλβανός
Ο Αλέξης Αλβανός αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 χάντμπολ των Ανδρών.

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο του, που προέκυψε μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων του Τύπου, με την ολοκλήρωση του σημερινού δεύτερου τελικού της σεζόν στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στο «Δικέφαλο» και το Διομήδη Αργους, από το χέρι της μικρής κόρης του, έχοντας ο ίδιος στους ώμους το γιο του.

«Δώσαμε σήμερα την ψυχή μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Κάναμε μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το τέλος του αγώνα, έχοντας στο μυαλό μας μόνο ότι δε θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδό μας ηττημένοι και πήγαμε στην πρώτη παράταση. Ο,τι έγινε μετά ήτανε συγκλονιστικό. Θέλαμε πολύ τον τίτλο!», δήλωσε, λίγο αργότερα, ο αθλητής.

Εν συνεχεία μιλώντας για την επική ανατροπή που έκανε η ομάδα του στο 55’ (σ.σ. όταν το 24-29 έγινε στο 60’ 29-29), τόνισε: «... Μείναμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε καλή άμυνα. Δείξαμε μεγάλη καρδιά!».

Για τη συνολικά επιτυχημένη χρονιά, με την κατάκτηση φέτος του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, ο Αλβανός σχολίασε: «Το μυστικό μας είναι η σκληρή δουλειά και η αγάπη για αυτό που κάνουμε». Αποκάλυψε ότι «... Άλλες δύο φορές στην καριέρα μου χρειάστηκε να παίξω δύο παρατάσεις, που δε συνοδεύτηκαν, όμως, από πέναλτι. Η σημερινή εξέλιξη του τελικού νομίζω πως δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα».

Καταλήγοντας αναφερόμενος στο μέλλον του, επισήμανε: «Τη δεδομένη στιγμή αυτό που σκέφτομαι είναι η ξεκούραση. Θα πάρουμε ανάσα για μια εβδομάδα και μετά θα δούμε για την καινούργια σεζόν... ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 22:09