Τις δυνάμεις της στον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα δοκιμάσει η Αλεξία Πάππας, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε 5.000 μ. και 10.000 μέτρα.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και αυτός ο αγώνας θα μου δώσει την ευκαιρία να τρέξω με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Η προετοιμασία μου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα είχε εστιαστεί στο συγκεκριμένο γεγονός και παρά τις δύσκολες -κατά περιόδους- καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με τον προπονητή μου είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πέρα από αυτό, είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ακόμα μία φορά, μπροστά στη μεγάλη ελληνική κοινότητα της πόλης» είπε η Πάππας, η οποία θα τρέξει στον αγώνα της Νέας Υόρκης (19/3).

Αναφερόμενη στους στόχους της στον ανοιχτό στίβο δήλωσε: «Μετά τον Ημιμαραθώνιο θα συνεχίσω τις προπονήσεις σε υψηλό υψόμετρο, έτσι ώστε να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το καλοκαίρι».