Ο Γιώργος Καραμπέτσος ανανέωσε για άλλη μια τετραετία την προεδρική θητεία του στην ΕΟΠΕ, εκλεγείς πανηγυρικά στις σημερινές αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ο πολύπειρος παράγοντας έλαβε 191 ψήφους, έναντι 80 του ανθυποψήφιου Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, που εξελέγη στο μέλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς έλαβε ποσοστό άνω του 25% των συνολικών ψήφων.

Στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ εξελέγησαν, πρώτος ο Κώστας Χαριτωνίδης με 161 ψήφους και ακολούθησαν οι Χαλβατζής Νεκτάριος, Δατσέρης Νικόλαος, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κεμανετζής Ειρήναρχος, Τέφα Ιφιγένεια, Χρόνη Ευφροσύνη, Πασπάλας Αναστάσιος, Καζάκου Ελένη, Καλαντζής Βασίλειος, Ξοφάκης Χαράλαμπος, Ακριβούλης Βασίλειος, Βλάχος Παντελεήμων, Ορφανίδης Θεόφιλος, Βερούτης-Γκιόκας Ιωάννης, Χαριτίδου Δήμητρα, Κογκαλίδης Ελευθέριος, Τασχουνίδης Χρήστος και Ντράκοβιτς Γεώργιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τακτικός εκπρόσωπος της ΕΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι επίσης ο Γιώργος Καραμπέτσος και αναπληρωματικός ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Χαριτωνίδης. Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η 27η Μαρτίου 2021 είναι ημέρα νίκης για το Ελληνικό βόλεϊ και τον Ελληνικό αθλητισμό. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ το σύνολο των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετείχαν στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης Θέμη Καλπακτσόγλου και τον Γραμματέα Ηλία Κακογεώργο και να συγχαρώ τα μέλη που συγκροτούν τη νέα διοίκηση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και να καλωσορίσω τα νεοεκλεγέντα μέλη στα κοινά του ελληνικού βόλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση της Ομοσπονδίας, την βελτίωση της θέσης των Εθνικών ομάδων, την αναβάθμιση των Εθνικών πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας αλλά και της Ανάπτυξης του αθλήματος.

Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήταν ψήφος εμπιστοσύνης μετά από δύσκολη τετραετία αλλά και μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε το άθλημά μας, την αθλητική κοινότητα και την Ελληνική κοινωνία.

Με ήθος και σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς, με υψηλό ηθικό και δύναμη θα μπούμε μαζί στην δεύτερη θητεία της διοίκησης. Εύχομαι σε όλους υγεία, ενότητα και θετικές σκέψεις. Από τη Δευτέρα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και όλοι μαζί για ένα ακόμα σερβίς που θα φέρει το βόλεϊ, το beach volley και το snow volley στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης