Επανέρχεται σιγά σιγά στην κανονικότητα η ΑΕΚ, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό, βγήκαν αρνητικοί στο σημερινό έλεγχο.

Ο Μιχάλης Μπακάκης που ήταν το πρώτο κρούσμα, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νασίμ Χνιντ ανάρρωσαν και είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν θα γίνει άμεσα, αλλά θα υποβληθούν σε ακόμα ένα τεστ ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για όλους κι έτσι αναμένεται να πατήσουν χορτάρι ξανά στην επόμενη προπόνηση και όχι στην απογευματινή.

Έτσι, μένουν επτά ποδοσφαιριστές που είναι ακόμα σε απομόνωση, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα κάνουν νέα τεστ τη Δευτέρα. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ένας ανάρρωσε αλλά ακόμα δύο βρέθηκαν θετικοί στους σημερινούς ελέγχους, ενημερώθηκαν και απομονώθηκαν.

Έτσι, με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, απόντες λόγω κορονοϊού είναι 14, επτά παίκτες (Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι, Σάκχοφ, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα) και άλλα επτά μέλη του τεχνικού τιμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανένας τους, πάντως, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και περιμένουν τους επόμενους ελέγχους για να «καθαρίσουν» και να επιστρέψουν ο καθένας στο πόστο του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης