Ανακοίνωση, με την οποία απαντά σε αυτή των αδελφών Αγγελόπουλων, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τονίζει χαρακτηριστικά σε αυτή: «Κάθε φορά που χάνει ο Ολυμπιακός, αναζητά άλλοθι στη διαιτησία. Όταν έξι λεπτά πριν τη λήξη είχε το προβάδισμα με 13 πόντους, αναρωτιέμαι, ήταν καλή η διαιτησία; Είναι φανερό ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοθι και για τους τελικούς. Οι αστειότητες, επιτέλους, ας τελειώσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό (σ.σ. Σάββατο) αγώνα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια όλους όσους συμβάλλουν για την άνοδο και αξιοπιστία του Ελληνικού Μπάσκετ και ιδιαίτερα σύσσωμη την ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Καταδεικνύοντας με τη λέξη ”σύσσωμη” τα γνωστά πρόσωπα που λυμαίνονται εδώ και χρόνια το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι η οδηγία του προπονητού του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες του να προσποιηθούν (!) για να πάρουν επιθετικό φάουλ έγινε με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια. Είναι δε άσχετη με τα σφυρίγματα συγκεκριμένου διαιτητή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για τον οποίο κάναμε ειδική επισήμανση στην ΚΕΔ πριν από την έναρξη του αγώνα, η οποία δυστυχώς βγήκε αληθινή. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν τη χαραυγή….!».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης