Το 2013 έκλεισε για την ΑΕΚ με τον χειρότερο τρόπο. Η Ένωση, που μέσα στο έτος υποβιβάστηκε και αναγκάστηκε να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια στην Γ’ Εθνική, γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο και αποκλείστηκε από το Κύπελλο της κατηγορίας! Ο Κρυστάλλης στο 106’ και ο Λαζαρίδης στο 109’ σκόραραν για την ομάδα του Ευόσμου, που συνεχίζει στη διοργάνωση.

Στο πρώτο μέρος η Ένωση είχε δύο στιγμές που θα μπορούσαν να καρποφορήσουν σε γκολ με τον Μπρέσεβιτς, ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από την άλλη, ο Αγροτικός είδε σε μία περίπτωση τον Καραγκιολίδη και σε άλλη μία τον Τσιρίλο να αποτρέπουν το γκολ, ενώ ο Γεωργιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στην τρίτη καλή στιγμή των τυπικά γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι 3.000 φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και οι φωνές του Δέλλα δεν αφύπνισαν τους παίκτες των γηπεδούχων κι έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 90ό λεπτό. Πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση, στο 88’, ο Καραγκιολίδης απέκρουσε την προσπάθεια του Λαζαρίδη για να σκοράρει.

Στην παράταση η Ένωση έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, με πρωταγωνιστές δύο φορές τον Μπρέσεβιτς και μία τον Πλατέλλα. Τελικά στο 106’ ο Λαζαρίδης σέρβιρε και ο Κρυστάλλης άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά ο δημιουργός έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του Αγροτικού Αστέρα.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης):
Ταταρίδης, Καραντασιάδης (75’ Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκέρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46’ Κουκουλέκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Δέλλας):
Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής (80’ Τσεβάς), Πλατέλλας, Ντακόλ (46’ Αργυρίου), Μπρέσεβιτς.