Συγχαρητήριες επιστολές στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού για την κατάκτηση του EuroCup, απέστειλαν μετά την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο οι Εσπερίδες και η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Εσπερίδων:

«Η διοίκηση της ΑΕ Εσπερίδες συγχαίρει όλη την ομάδα του Αθηναϊκού από τις παίκτριες , τον προπονητή , τον πρόεδρο καί ψυχή της ομάδας Νίκο Χαρδαλιά μέχρι και όλους όσους συμμετέχουν στο τεχνικό τιμ (βοηθούς προπονητών , μάνατζερ , γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και φροντιστές ) για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία της κατάκτησης του EUROCUP 2010 . Οι Εσπερίδες εύχονται ολόψυχα η επιτυχία αυτή να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και προσοχή στο εγκαταλελειμμένο γυναικείο μπάσκετ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΑ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού για την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του Eurocup 2009-10. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, τον προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκο, το τεχνικό τιμ και τον Δήμαρχο Βύρωνα και πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκο Χαρδαλιά που έκαναν υπερήφανο το γυναικείο μπάσκετ της χώρας μας. Μακάρι η επιτυχία αυτή να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία προκειμένου να δείξει ένα στοιχειώδες, έστω, ενδιαφέρον για το άθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης