Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης παραχώρησε συνέντευξη ο Βλάσης Καζάκης. Ο Έλληνας επιθετικός των ακριτών χαρακτήρισε τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του μέτρια και άδικη, αφού η Ξάνθη πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις.

«Θα χαρακτήριζα τη βαθμολογική συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών μέτρια. Σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας, μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και άδικη. Πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο και κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτό. Αυτό έδειξαν τουλάχιστον οι μέχρι σήμερα αγώνες. Είχαμε συνεχόμενα δύσκολα ματς με δυνατούς αντιπάλους, κάτι που δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο. Μέχρι στιγμής, όμως, από τη σειρά των πρώτων πέντε αγώνων, πέρα από τους τέσσερις βαθμούς, έχουμε κερδίσει εμπειρίες και ταυτόχρονα δύναμη κι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Με στενοχώρησε η ήττα από τον Ολυμπιακό. Στην ιστορία μας ποτέ δεν έχουμε κερδίσει μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και θα ήταν μία ιστορική νίκη από αυτή την άποψη. Συν τοις άλλοις ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά μάς πλήγωσε πολύ» τόνισε ο Βλάσης Καζάκης και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα κολακευτικά λόγια είναι ευχάριστα για όλους. Σαν ομάδα μάς κάνουν να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και στη φετινή μας προσπάθεια. Είμαστε ένα καινούργιο και νεανικό σύνολο, με νέο προπονητή, και είναι σημαντικό να ξεκινάς με θετικές εντυπώσεις. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι και να φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το καλό κλίμα που υπάρχει και φέτος στην ομάδα λειτουργεί θετικά. Γενικά θα έλεγα ότι υπάρχει “χημεία” στην Ξάνθη».

Σε προσωπικό επίπεδο, ανέφερε: «Αισθάνομαι χαρούμενος που ανταμείβονται οι κόποι μου. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα με πολύ ανταγωνισμό στην επιθετική της γραμμή και με μεγάλη ιστορία στη Σούπερ Λίγκα, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι και υπερήφανος. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”, και συνολικά και ατομικά. Αυτό που προέχει των ατομικών φιλοδοξιών είναι να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους. Πάνω απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής, να δικαιώνω τους ανθρώπους που με πιστεύουν και γιατί όχι να είναι μεγάλο το μέλλον μου στην Ξάνθη. Άλλωστε, η καταγωγή μου είναι από τη Θράκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης