Χωρίς τον Μάικλ Κάρικ θα αγωνιστεί η εθνική Αγγλίας στον μεθαυριανό αγώνα με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ, για τον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2012.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό, που αποκόμισε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και, όπως ανακοίνωσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τέθηκε εκτός αποστολής των λιονταριών για τη συγκεκριμένη αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία το απόγευμα της Δευτέρας και δεν μπόρεσε να προπονηθεί για τις πρώτες δύο ημέρες», αναφέρει η FA στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα στην ιστοσελίδα της, και συμπληρώνει: «Ο Κάρικ επέστρεψε σπίτι του και δεν θα κληθεί αυτή τη στιγμή αντικαταστάτης στην ομάδα».

Ο Φάμπιο Καπέλο πλην του Κάρικ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Τζερμέιν Ντεφόου (τραυματίας), Γουέιν Ρούνι (τιμωρημένος) και Μτέιβιντ Στοκντέιλ (πρόκειται να παντρευτεί).

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου με 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, όσους έχει και το Μαυροβούνιο, ενώ η Ελβετία είναι τρίτη με τέσσερις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης