Μία προαναγγελθείσα συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου υπέγραψε με τους «πράσινους» τετραετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο παίκτης από τον Ιανουάριο στο ρόστερ της ομάδας, καταβάλλοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό στον «ιστορικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με ημερομηνία έναρξης την 1 Ιουλίου 2013».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο το προσεχές καλοκαίρι και οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα, μετά τη διαφωνία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, κι απέσπασαν την υπογραφή του για την επόμενη τετραετία.

Πλέον, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να προσπαθήσει να κάνει από τώρα δικό του τον παίκτη, δίνοντας ένα μικρό ποσό στους «κυανέρυθρους» που δεν υπολογίζουν στον Σπυρόπουλο και τον έχουν θέσει εκτός ομάδας…

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης