Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την συμπαράστασή της στον Φώτη Βασιλόπουλο και καλεί τον Κώστα Πασχάλη σε απολογία με ενδεχόμενο κίνδυνο διακοπής συμβολαίου εξέδωσε η διοίκηση του ΑΓΟ Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διοίκηση του Α.Γ.Ο.Ρέθυμνο Aegean, εκφράζει την λύπη της για τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή του Α.Ο. Δάφνης Φώτη Βασιλόπουλου. Η απαράδεκτη ενέργεια του αθλητή της ομάδας μας δεν συνάδει με το ήθος και τον πολιτισμό του Ρεθύμνου και ο Κωστας Πασχάλης θα κληθεί σε απολογία αντιμετωπίζοντας την διακοπή του συμβολαίου του. Ευχόμαστε περαστικά στον Φώτη Βασιλόπουλο και να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους».

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Δάφνη στην οποία αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Δάφνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους με τον έναν ή άλλο τρόπο συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου. Όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, τους απλούς φιλάθλους, που ένωσαν μαζί μας τις δυνάμεις -εσωτερικές και εξωτερικές- για να μπορούμε τώρα να αισιοδοξούμε για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Φώτη.

Πρώτα απ’ όλα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Σπυριδούλα Τζούρα. Μέλος του ιατρικού τιμ της Δάφνης, είχε καθοριστική συμβολή στο να σωθεί η ζωή ενός νέου παιδιού. Αυτό το κορίτσι έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο στην πιο κρίσιμη στιγμή, τότε που τα πάντα ακουμπούσαν σε μια κλωστή. Λεπτή κλωστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τάκη Ματζάνα, συμπαίκτη του Φώτη στα πρώτα κοινά τους βήματα στον Πανιώνιο, ο οποίος τώρα έχει αφοσιωθεί στην ιατρική. Πήδηξε από την εξέδρα στο γήπεδο και μαζί με τη Σπυριδούλα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Φώτη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, για την άμεση ανταπόκρισή τους, για τη σπουδή και τον επαγγελματισμό που έδειξαν.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς στο Λαϊκό, γιατί παρείχαν πραγματικές υπηρεσίες ζωής στον άνθρωπό μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ, που όχι μόνο έτρεξαν κοντά μας, αλλά φρόντισαν να ενεργοποιηθεί ένας κορυφαίος επιστήμονας, ο οποίος και ανέλαβε την περίπτωση του Φώτη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Βασίλη Ντάκουρη και μέσω αυτού τον ΓΓΑ κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, γιατί κινητοποιήθηκαν άμεσα και βοήθησαν να ξεπεραστούν δυσκολίες, για τις οποίες δεν χρειάζεται να μιλήσουμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον διακεκριμένο ιατρό κ. Χάρη Κουρτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπόθεση του αθλητή μας. Και μαζί του να ευχαριστήσουμε το φιλόξενο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Όλη η Δάφνη, με πρώτο τον πρόεδρο Κώστα Τζιβελέκα και τον προπονητή Αλέξη Ζαβό, ήταν διαρκώς στο πλευρό του Φώτη. Και θα συνεχίσει να είναι μέχρι το τέλος της περιπέτειας της υγείας του.

Δεν θέλομε αυτή τη στιγμή να αναφερθούμε στο περιστατικό. Για μας προέχει να συνέλθει ο Φώτης, να ηρεμήσει η οικογένειά του, η οικογένεια μας. Είναι αυτονόητο πως κάθε δευτερόλεπτο όλοι μας είμαστε δίπλα του, περνάμε μαζί τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, αν και -πρώτα ο Θεός- τα δύσκολα πέρασαν».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ρόμπινσον στα καρφώματα, ο Πιρς στα τρίποντα, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010, 15:01

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης