Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί αύριο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του στην οποία μετέχουν οι 17 παρακάτω ποδοσφαιριστές:Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κουλουχέρης, Φατί, οι τραυματίες Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Αγτζίδης, Σ. Πορτίγια (ενοχλήσεις στην μέση), ο ανέτοιμος Ρονάλντο και οι Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και ο Κρ. Πορτίγια του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.

Ο προπονητής του Αρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ τοποθετήθηκε για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αναφέροντας ότι:

«Παρά τις δυσκολίες λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουατεμάλας ενημέρωσε σήμερα με έγγραφό της την ΠΑΕ Άρης για την κλήση του Κάρλος Ρουίζ για τους αγώνες της στον Παναμά, στα πλαίσια του Κυπέλλου Κεντρικής Αμερικής. Ο ποδοσφαιριστής καλείται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του με τον Άρη από τις 14 ως τις 24 Ιανουαρίου.

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης