Παίκτης της Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Παντίδος, καθώς οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο νεαρός στόπερ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την περίοδο 2009-10 βρέθηκε στο Αιγάλεω. Εν συνεχεία μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα, στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκαν σήμερα από τους Θεσσαλονικείς το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο σύλλογος στην Ιταλία. Η αρχή θα γίνει με τη Σιένα (27/7) και θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Παλέρμο, Κόμο (29/7, σε τουρνουά), Γκαζιάντεπσπορ (2/8) και Φιορεντίνα (5/8).

Αποχωρεί ο Πρίττας

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Άρη ο Σάκης Πρίττας, καθώς ενημερώθηκε σήμερα από τους ιθύνοντες του Άρη ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα για τη νέα περίοδο.

Έχοντας περιορισμένο αριθμό επιλογών για τη διαμόρφωση του ρόστερ, ο Μάκης Κατσαβάκης εκτίμησε πως ο 33χρονος μέσος δεν είναι η ιδανικότερη επιλογή, γι’ αυτό και εισηγήθηκε την αποχώρησή του από την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρίττας ολοκληρώνει την παρουσία του στους «κίτρινους» μετά από πέντε χρόνια και συνολικά (σε Ελλάδα και Ευρώπη) με 101 συμμετοχές με τους  Θεσσαλονικείς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης