Αύριο η συνάντηση…

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010, 18:20
Αύριο η συνάντηση…
Μια ημέρα αναβολή πήρε η συνάντηση των Γόντικα, Νιόπλια και Φρέιτας στον Παναθηναϊκό, αφού ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να φέρει την οικογένειά του στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι τρεις άνδρες αύριο θα συνομιλήσουν για το μεταγραφικό σχεδιασμό και για την περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ σε περίπτωση ενδεχόμενης τιμωρίας ή τραυματισμού του κατά την περίοδο της αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, θα συζητηθούν και οι αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Για την κορυφή της επίθεσης το όνομα που απασχολεί τους «πράσινους» είναι ο Μουσά Μααζού. Ο 22χρονος έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2013 και πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μονακό.

Τέλος, ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, με δηλώσεις του στο «leoforos.gr» τόνισε ότι ο Αργεντινός μέσος δε σκέφτεται την Μπενφίκα, αλλά μόνο τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ξέρω τίποτα γι αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον Σεμπάστιαν από την Μπενφίκα. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου ούτε με τον Σεμπάστιαν, εδώ και ένα μήνα. Ο Λέτο δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Σεμπάστιαν είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να πάει πουθενά», τόνισε.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010, 18:22