Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ο Πανθρακικός, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Η ομάδα της Θράκης, η οποία αγνοούσε για 19 αγωνιστικές τη νίκη, πέτυχε δύο… μαζεμένες επί των Εργοτέλη και Άρη, και έτσι θα υποδεχτεί την Κυριακή με την καλύτερη ψυχολογία την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δερμιτζάκης στη σημερινή συνέντευξη τύπου του μίλησε για την αναμέτρηση με την Ένωση και θέλοντας να καταδείξει το πάθος των παικτών του είπε: «περιμένουν το παιχνίδι  ,με την ΑΕΚ και μπορώ να πω πως το μάτι τους γυαλίζει».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, εκθειάζοντας τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Έλληνας προπονητής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απέναντι στον Άρη σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη που προήλθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι και καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Ήταν το 2ο παιχνίδι όπου δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα καθώς είχε προηγηθεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό δείχνει την καλή λειτουργία σε αυτό το κομμάτι.

Παράλληλα και στην επίθεση καταφέραμε να παίξουμε αρκετά έξυπνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν όπως στην φάση του Μπέλεκ που κέρδισε το πέναλτι. Δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η εμφάνιση και αυτό είναι το σημαντικό και που πρέπει να κρατήσουμε ως ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή αλλά έχει αμυντικές ατέλειες. Στον πάγκο διαθέτει τον καλύτερο προπονητή που εργάζεται στην Ελλάδα και που θαυμάζω. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε αλλά ήταν δύσκολο καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε όσο θέλαμε.

Μεγάλη βοήθεια θα μας δώσει ο κόσμος τον οποίο θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να αποτελέσει τον 12ο παίχτη. Δεσμευόμαστε ότι θα δείξουμε την αγωνιστική εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την παρουσία και την υποδοχή που μας επεφύλαξαν μετά το ματς με τον Άρη και όλοι μας αισθανθήκαμε χαρούμενοι.

Οι παίχτες μου περιμένουν το παιχνίδι και μπορώ να πω πως το μάτι τους γυαλίζει».

Το πρώτο γκολ του Πανθρακικού στο παιχνίδι με τον Άρη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης