Τους φίλους του που έδωσαν το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό στην Ορεστιάδα ευχαρίστησε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός», που ηττήθηκε με 3-1 από τους «ερυθρόλευκους», κάλεσε τους φίλους του και στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική. Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του Ηρακλή ευχαριστεί 2.000 οπαδούς, την ώρα που η ομάδα είχε πάρει βάσει συμφωνίας 200 προσκλήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί και ταυτόχρονα συγχαίρει τις 2.000 των φιλάθλων μας, που συμπαραστάθηκαν με τον μοναδικό τους τρόπο στην ομάδα στην Ορεστιάδα και θαυμάστηκαν για ακόμα μία φορά από το πανελλήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Όμως, ο αθλητισμός δεν σταματάει ούτε στις επιτυχίες ούτε στις αποτυχίες και συνεχίζει. Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και διοίκηση ενωμένοι και χαλυβδωμένοι από το άτυχο αποτέλεσμα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα της επόμενης μέρας, που θα οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ραντεβού όλων μας είναι την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00 στη Μίκρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ώστε με νίκη να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί στις δυσκολίες θα φανεί το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΗΡΑΚΛΗ. Και πάλι χίλιες ευχαριστίες στον κάθε φίλαθλο του ΗΡΑΚΛΗ που ήταν κοντά στην ομάδα μας στην Ορεστιάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης