Τα έκανε σχεδόν όλα. Φόρτωσε το καλάθι της Κάχα Λαμποράλ με 31 πόντους πετυχαίνοντας εφτά τρίποντα ένα εκ των οποίων…από το σπίτι του. Η εμφάνισή του όμως δεν ήταν αρκετή προκειμένου να δώσει την πρόκριση στη Μπιλμπάο. Οι “Βάσκοι” επικράτησαν με 76-74 στον προημιτελικό του Copa Del Rey με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη να φτάνει στη πηγή αλλά να μην πίνει νερό.

Στις τελευταίες φάσεις ο Μπάρατς με βολή έκανε το 75-71 για τη Κάχα Λαμποράλ. Ακολούθησε τρίποντο για τη Μπιλμπάο οι παίκτες της οποίας έκαναν φάουλ στη συνέχεια. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τη βολή του Πάου Ρίμπας, ο οποίος αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη. Η Μπιλμπάο είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά το μακρινό -και δύσκολο- τρίποντο του Μάρκο Μπάνιτς αν και πήγε αρκετά καλά, δεν βρήκε στόχο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 1, Χουέρτας 18, Λόγκαν 3, Τελέτοβιτς 13, Μπατίστα 8, Σαν Εμετέριο 15, Όλεσον, Σόου, Μπάρατς 18, Μπιέλιτσα.

 Μπιλμπάο (Κατσικάρης): Ουόρεν 8, Τζάκσον 9, Φίσερ, Βάσκεζ, Μαυροειδής 4, Μπάνιτς, Μουμπρού 12, Ίντες-Σονσέκα, Ερβέλ 10, Βασιλειάδης 31, Μπλουμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης